Luokka arkisto: Pornoa nurmo

Tyylikäs suomalainen nainen hollola

suurelle 100 neliön terassille, joka on kohti etelän. Molemmat rakennukset ovat Teritalojen toimittamat ja tyyliltän yhtenäiset, vaikkakin täysin ainutlaatuiset. Keväisin ja syksyisin kymmeniätuhansia hanhia, kurkia, joutsenia ja petolintuja ylittä talon aivan lähietäisyydeltä.  Kyläyhteisö halusi tarjota lintuharrastajille mahdollisuuden, ja joku sabotoi nyt kyläyhteisön rahoilla ja talkoovoimin tehtyä työtä, Sulonen harmittelee. Vähä-Tiilijärvi sijaitsee aivan Hollolan kuntakeskuksen tuntumassa.  Tällä on liikkunut teorioita, että teline olisi järven pohjassa, mutta järvi on hyvin matala, joten se ei voi olla siellä.

Aamiaismajoitukset: Tyylikäs suomalainen nainen hollola

Länsi-Hollolan kyläyhdistyksen puheenjohtaja, kari Sulonen/haku/?querykarisulonen kertoo Sairakkalan lintutornin kadonneen naapurin havaintojen mukaan äitienpäivän ja helluntain välisenä aikana. Porakaivo, maalämpö, uponor Clean 1 panospuhdistamo, ratsastuskenttä noin 20 x 40 m, talvilaidun, kesälaidunta noin 4-5. Suomessakaan ei enä eletä niin turvallisesti, hän pättä.  Maailma on ihmeellinen. Täydellinen kohde maaseudun rauhaa rakastavalle luonto- ja eläinystävälle vain 11 km Lahden keskustasta. Uuniseppien kaunis takka tuo tunnelmaa keskellä olohuone-keittiö tilaa. Tilaa ympäröi oma metsä joka puolelta. Kyläyhdistyksen puheenjohtajan mukaan kylällä on kuitenkin hävinnyt toukokuun aikana rakennustarvikkeita, niitä on viety jopa lukollisista varastoista.

Hollola: Tyylikäs suomalainen nainen hollola

Aikaisemmin varastetusta ja uutisoi Etelä-Suomen Sanomat. Hämeen poliisilaitoksen tilannekeskus vahvistaa lintutornin varkauden, muttei osaa kommentoida, onko alueella muuten tavallista enemmän varkauksia liittyen rakennustarvikkeisiin. Hätäkeskukseen tuli ilmoitus veden varassa olevasta ihmisestä puoli kahdeksan jälkeen. Iäkäs nainen löytyi kuolleena avantouintipaikalta Hollolassa Päijät-Hämeessä sijaitsevasta Vähä-Tiilijärvestä varhain lauantaiaamuna. Rakennukset on suunniteltu ja piirretty tämän tilan hienot mahdollisuudet huomioiden.

Huvilat paikassa: Tyylikäs suomalainen nainen hollola

(kuva: Tomi Muukkonen / ). Hevostalli ja ratsastuskenttä, monimuotoista laidunta noin 4 hehtaaria. Lattia on kaunista ja kestävä vinyylikorkkia. Se on herättänyt suuttumusta myös koko kyläyhteisössä. Käsittämätön tapaus, kyläyhdistys on jo alkanut pohtimaan keinoja, miten välttä vanhan lintutornin kohtalo. Pihatossa on Suevian juoma-automatti, joka toimii myös talvisin. Sulonen kertoo tehneensä tapauksesta poliisille rikosilmoituksen.

Tyylikäs suomalainen nainen hollola - 158,0 m Rekolanraitti

Hevosille on iso ja laadukas pesukarsina, joka soveltuu myös tavalliseen karsinakäyttön. Sairakkalanjärven rannan naapurissa asunutta maanviljelijä kohtasi toukokuussa erikoinen näky. Tilan koko on lähes 11 hehtaaria.  Käsittämätön tapaus.  Epäilemme, että tällä liikkuu varasliiga. Vihjeet telineestä voi lähettä Hämeen poliisille. Lintuharrastajat päsevätkin taas pian jatkamaan muun muassa harvinaisten mustakurkku-uikkujen bongaamista. Metsä on noin. Nyt ilmoille on noussut kysymys: kuka vei aktiivisessa käytössä olleen lintutornin?

0 vastaus “Tyylikäs suomalainen nainen hollola

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *